AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş kırılması görmek

Kahve falında diş kırılması görmek

Kahve falında diş kırılması görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına inanılır.

Kahve falında diş kırılması gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir takım güçlüklere göğüs germeniz gerekebilir.

Kahve falında alt dişlerin kırıldığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış diş görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına işaret eder.

Kahve falında azı diş kırılması görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında diş dolgusunun kırıldığını görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, gönlünün ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerinin kırıldığını görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerin kırılması görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, evlenme yolunda adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış çürük diş görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerin kırıldığını görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir