AnaSayfa / Genel / Kahve falında ön diş kırıldığını görmek

Kahve falında ön diş kırıldığını görmek

Kahve falında ön diş kırıldığını görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ön diş kırıldığını gördüyseniz:

  • Daha sonra, karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etme isteğinizi dizginleyin.

Kahve falında ön dişlerinin kırıldığını görmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ön diş kırıldığını görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ön diş kırılması görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına yorulur.

Kahve falında ön dişin kırılmasını görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında ön dişi kırılmak ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ön dişin kırılması görmek kötü düşmana, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına alamet eder.

Kahve falında ön dişin kırıldığını görmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ön alt dişinin kırıldığını görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir