AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerimin kırıldığını görmek

Kahve falında dişlerimin kırıldığını görmek

Kahve falında dişlerimin kırıldığını görmek kendi işine kavuşacağına, ilim irfan sahibi olacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerimin kırıldığını gördüyseniz:

  • Size yük olan kişiler canınızı sıkabilir.

Kahve falında takma diş kırılması görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında kırılmış diş görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında diş kopması düşmesi kırılması görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerin kırılması görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalettir.

Kahve falında dişlerinin kırılarak döküldüğünü görmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerini kırıldığını görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerinin kırıldığını görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, çok büyük başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında dişleri kırılmak mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir