AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle kol kola gezmek

Kahve falında biriyle kol kola gezmek

Kahve falında biriyle kol kola gezmek hayata karşı isteksizleşeceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, çok eğleneceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle kol kola gezmek gördüyseniz:

  • Pazarlıkla neler elde edebileceğiniz üzerinde durmalısınız.

Kahve falında biriyle kol kola gezmek istediklerini elde edeceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla kol kola gezmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızla kol kola gezmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyle kol kola gezmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına işarettir.

Kahve falında kol kola gezmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle kol kola gezmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına yorulur.

Kahve falında bir kızla kol kola yürümek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle kol kola yürümek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir