AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyurken ıslanmak

Kahve falında uyurken ıslanmak

Kahve falında uyurken ıslanmak kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına inanılır.

Kahve falında uyurken ıslanmak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan, başarınızı sahiplenen veya engellemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında uyurken ıslanmak istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında uyurken yılan görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında herkesi uyurken görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işarettir.

Kahve falında annemi uyurken görmek fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, darlanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini yatakta uyurken görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini uyurken görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi uyurken görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uyurken ağlamak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir