AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla ıslandığını görmek

Kahve falında hortumla ıslandığını görmek

Kahve falında hortumla ıslandığını görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında hortumla ıslandığını gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.

Kahve falında hortumla ıslandığını görmek keder yaşayacağına, belalardan korunacağına rivayet eder.

Kahve falında hortumla ıslanmak istediği makama geleceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur ıslanmak bir üniversitede hoca olunacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya işarettir.

Kahve falında çamaşırların ıslandığını görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalgadan ıslanmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına inanılır.

Kahve falında soğuk suyla ıslanmak huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, sorunlarını gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çorapların ıslandığını görmek erken evlilik yapacağına, makamının tehlikeye gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurda birinin ıslandığını görmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir