AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle ilişkiye başlamak

Kahve falında biriyle ilişkiye başlamak

Kahve falında biriyle ilişkiye başlamak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle ilişkiye başlamak gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koyabilirseniz, ileride pişman olmazsınız.

Kahve falında ilişkiye başlamak şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında biriyle ilişkiye başlamak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında bir ilişkiye başlamak çocuklar gibi şen olacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir ilişkiye başlamak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir ilişkiye başladığını görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir işe başlamak yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin sigaraya başladığını görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya inanılır.

Kahve falında fabrikada işe başlamak sermayesinin boşa gideceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir