AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sigaraya başladığını görmek

Kahve falında birinin sigaraya başladığını görmek

Kahve falında birinin sigaraya başladığını görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında birinin sigaraya başladığını gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya konular yaşam tarzınıza hitap etmiyor olabilir.

Kahve falında sigara içmeye başlamak gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında sigaraya başladığını görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, varlıklı kimse olacağına yorulur.

Kahve falında tekrar sigaraya başlamak yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sigaraya başladığını görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında sigaraya tekrar başlamak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yeni bir ilişkiye başladığını görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine işarettir.

Kahve falında yeni okula başladığını görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında inşaata başlamak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir