AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir işe başlamak

Kahve falında yeni bir işe başlamak

Kahve falında yeni bir işe başlamak güzel günler için çalışılacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, rızkının kesileceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yeni bir işe başlamak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelere onay vermeden ya da imza atmadan önce detaylı şekilde düşünmelisiniz.

Kahve falında yeni bir işe başlamak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında yeni bi işe başlamak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni işe başlamak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında yeni bir işe başladığını görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına inanılır.

Kahve falında eski işyerinde işe başladığını görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda işe başlamak fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski işine geri başlamak bazen umutlarını yitireceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında iş başlamak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir