AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilişkiye başlamak

Kahve falında ilişkiye başlamak

Kahve falında ilişkiye başlamak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında ilişkiye başlamak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor.

Kahve falında bir ilişkiye başlamak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına yorulur.

Kahve falında ilişkiye başlamak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir ilişkiye başladığını görmek rahat bir hayat süreceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni bir ilişkiye başlamak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında biriyle ilişkiye başlamak olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında savaşın başladığını görmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, iyi geçineceğine alamet eder.

Kahve falında iş başlamak maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski işine başladığını görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir