AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir ilişkiye başlamak

Kahve falında yeni bir ilişkiye başlamak

Kahve falında yeni bir ilişkiye başlamak epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, ün sahibi birisi olunacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, üstünlük elde edeceğine, haklılığının anlaşılacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine yorulur.

Kahve falında yeni bir ilişkiye başlamak gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız kişlerden kolayca etkilenebilirsiniz.

Kahve falında yeni bir ilişkiye başlamak kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir ilişkiye başladığını görmek bir organizasyona katılacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında bir ilişkiye başlamak uzun bir seyahate çıkılacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına delalettir.

Kahve falında biriyle ilişkiye başlamak Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında ilişkiye başlamak hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeni okula başlamak işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni işe başlamak sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni bi işe başlamak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir