AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ilişkiye başlamak

Kahve falında bir ilişkiye başlamak

Kahve falında bir ilişkiye başlamak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, verilen sözlerin tutulacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir ilişkiye başlamak gördüyseniz:

  • Gereksiz riskler almayın.

Kahve falında bir ilişkiye başlamak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında yeni bir ilişkiye başladığını görmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalettir.

Kahve falında ilişkiye başlamak kötülüklerden uzaklaşacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle ilişkiye başlamak çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir ilişkiye başlamak ekmeğine leke süreceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına inanılır.

Kahve falında bankada işe başlamak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin yürümeye başladığını görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle çıkmaya başlamak iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir