AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle gemiye binmek

Kahve falında biriyle gemiye binmek

Kahve falında biriyle gemiye binmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kalp kırmaya, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle gemiye binmek gördüyseniz:

  • Başarılı bir izlenim verebilirsiniz.

Kahve falında biriyle gemiye binmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine delalet eder.

Kahve falında büyük yolcu gemisine binmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına inanılır.

Kahve falında nuhun gemisine binmek ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında dalgalı denizde gemiye binmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına delalet eder.

Kahve falında yolcu gemisine binmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yük gemisine binmek moralinin düzeleceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla gemiye binmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalettir.

Kahve falında askeri gemiye binmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir