AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri gemiye binmek

Kahve falında askeri gemiye binmek

Kahve falında askeri gemiye binmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri gemiye binmek gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisinin kötü bir durumda olduğu haberini alabilirsiniz.

Kahve falında askeri gemiye binmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askeri gemi görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine işarettir.

Kahve falında askeri uçağa binmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına inanılır.

Kahve falında askeri arabaya binmek mallarının artacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına işaret eder.

Kahve falında askeri araca binmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askeri helikoptere binmek başarı kazanılacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında askeri otobüse binmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemiye binmek deniz görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kazançta zarar edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir