AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle elele koşmak

Kahve falında biriyle elele koşmak

Kahve falında biriyle elele koşmak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, kısmetli bir işe atılmaya, hem de çok üzüleceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine alamet eder.

Kahve falında biriyle elele koşmak gördüyseniz:

  • Belli konulara sabit fikirli yaklaşmanın ya da ısrarcı olmanın faydasını görmeniz zor olabilir.

Kahve falında sevgiliyle elele koşmak kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında elele tutuşup koşmak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işarettir.

Kahve falında biriyle elele koşmak iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, engel tanımayan biri olacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle elele yürümek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinle elele yürümek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızı başkasıyla elele görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi başkasıyla elele görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla elele görmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir