AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi başkasıyla elele görmek

Kahve falında sevgiliyi başkasıyla elele görmek

Kahve falında sevgiliyi başkasıyla elele görmek çirkin amellere, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi başkasıyla elele gördüyseniz:

  • Biraz dinlenip enerji toplamaya ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi başkasıyla elele görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle elele yürümek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, afiyette giden düzeninden olacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilini başkasıyla elele görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi başkasıyla elele görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle elele koşmak bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, vefakar bir insan olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle elele görmek duaların kabul olacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir