AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle elele yürümek

Kahve falında biriyle elele yürümek

Kahve falında biriyle elele yürümek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, oğlu evli ise boşanacağına tabir olunur.

Kahve falında biriyle elele yürümek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilmesi kapıyı açık tutmalısınız.

Kahve falında kızla elele yürümek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, insanlara iş öğreteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle elele yürümek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinle elele yürümek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, zorlukların biteceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkekle elele yürümek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, makam edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle elele yürümek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle elele olmak kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elele merdiven çıkmak kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına delalettir.

Kahve falında biriyle elele koşmak yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir