AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle elele koşmak

Kahve falında sevgiliyle elele koşmak

Kahve falında sevgiliyle elele koşmak çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, zorlukların giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle elele koşmak gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza güvenmeniz daha olumludur.

Kahve falında sevgiliyle elele koşmak ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına tabir olunur.

Kahve falında biriyle elele koşmak elinize para geçeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elele tutuşup koşmak gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi başkasıyla elele görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle elele görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle elele gezmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir