AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı başkasıyla elele görmek

Kahve falında sevdiğin kızı başkasıyla elele görmek

Kahve falında sevdiğin kızı başkasıyla elele görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızı başkasıyla elele gördüyseniz:

  • Duygusal konular maddi, manevi veya fiziksel anlamda sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında sevdiğin kızı başkasıyla elele görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızla elele yürümek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi başkasıyla elele görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, her geçen gün başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinle elele görmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle elele gezmek yeteneklerini geliştirmeye, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla elele görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle elele yürümek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir