AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi dolaşmak

Kahve falında kabeyi dolaşmak

Kahve falında kabeyi dolaşmak bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabeyi dolaşmak gördüyseniz:

  • Bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kabede dolaşmak hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kabeyi dolaşmak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kabenin etrafında dolaşmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye işarettir.

Kahve falında okulda dolaşmak yeni fırsatlar elde edeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına tabir olunur.

Kahve falında evden eve dolaşmak huzur içinde yatacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami içinde dolaşmak başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Kahve falında kabristanda dolaşmak hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, hastalıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında uçarak dolaşmak pek çok fırsatı kaçıracağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir