AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekle bakışmak

Kahve falında köpekle bakışmak

Kahve falında köpekle bakışmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında köpekle bakışmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bir kişinin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Kahve falında köpekle bakışmak sağlığının yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızla bakışmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kızla bakışmak tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askerle bakışmak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına inanılır.

Kahve falında aslanla bakışmak ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir kızla bakışmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin erkekle bakışmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, hayat boyu çok sevileceğine yorulur.

Kahve falında biriyle göz göze bakışmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir