AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla merdiven çıkmak

Kahve falında arabayla merdiven çıkmak

Kahve falında arabayla merdiven çıkmak ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, rakipsiz hale geleceğine, rızık elde edeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız, ani veya hızlı tepkileriniz sizi tuhaf duruma düşürebilir.

Kahve falında arabayla merdivenden çıkmak ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdiveni arabayla çıkmak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden arabayla çıkmak yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında arabayla merdiven çıkmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, yarar sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenin en üstüne çıkmak sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine yorulur.

Kahve falında çok merdiven çıkmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksek merdivene çıkmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, kötü günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında apartman merdiveni çıkmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir