AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiveni arabayla çıkmak

Kahve falında merdiveni arabayla çıkmak

Kahve falında merdiveni arabayla çıkmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, istediği projeleri yapamayacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret eder.

Kahve falında merdiveni arabayla çıkmak gördüyseniz:

  • Maddi veya iş hayatınız anlamında pahalıya patlayabilecek bedellere mal olacak adımlar atmaktan ya da sınır ihlali yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında merdiveni arabayla çıkmak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenden arabayla çıkmak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla merdiven çıkmak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla merdivenden çıkmak eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, maddi imkânlarının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında inşaat merdivenlerinden çıkmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında döner merdiven çıkmak işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, işlerin çok büyümeyeceğine işarettir.

Kahve falında mermer merdivenden çıkmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle merdiven çıkmak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir