AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle kucaklaşmak

Kahve falında birisiyle kucaklaşmak

Kahve falında birisiyle kucaklaşmak çok üst mevkilere yükseleceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, mal ve para biriktireceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında birisiyle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı anlamakta zorlanmayacaksınız.

Kahve falında kardeşle kucaklaşmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanla kucaklaşmak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinle kucaklaşmak verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında ölü biriyle kucaklaşmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşıyla kucaklaşmak farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkekle kucaklaşmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kızla kucaklaşmak inancının zayıflayacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında müdürle kucaklaşmak aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir