AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biriyle kucaklaşmak

Kahve falında ölü biriyle kucaklaşmak

Kahve falında ölü biriyle kucaklaşmak asla dert yüzü görmeyeceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, şükrederek yaşayacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Görünürde sizin için pek önemli olamayan bir kişinin desteğini almanız sıkıntılarınızın hafiflemesini sağlayabilir.

Kahve falında ölü insanla kucaklaşmak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine alamet eder.

Kahve falında ölü biriyle kucaklaşmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle kucaklaşmak kazancını arttıracağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine inanılır.

Kahve falında ölülerle kucaklaşmak dertlerinden kurtulacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında hasretle kucaklaşmak maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına işarettir.

Kahve falında sarılmak kucaklaşmak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği biriyle kucaklaşmak ağır günler geçireceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızla kucaklaşmak yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir