AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürle kucaklaşmak

Kahve falında müdürle kucaklaşmak

Kahve falında müdürle kucaklaşmak çok güzel bir evlilik yapılacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında müdürle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında müdürle kucaklaşmak sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına işarettir.

Kahve falında sarılıp kucaklaşmak yaşamını daha iyi planlayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş kişiyle kucaklaşmak kapanan bütün kapıların açılacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında babayla kucaklaşmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birisiyle kucaklaşmak ele geçecek ve devamı olmayacak mala, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında hasretle kucaklaşmak hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen babayla kucaklaşmak evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyle kucaklaşmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir