AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinle kucaklaşmak

Kahve falında gelinle kucaklaşmak

Kahve falında gelinle kucaklaşmak kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, şansının ve bahtının döneceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında gelinle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek gelecekte sizin için faydalı kişilerle tanışabilir veya faydalı olabilecek bilgiler toplayabilirsiniz.

Kahve falında gelinle kucaklaşmak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayla kucaklaşmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere işaret eder.

Kahve falında ölü biriyle kucaklaşmak yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında patronuyla kucaklaşmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle kucaklaşmak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında müdürle kucaklaşmak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşiyle kucaklaşmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine işaret eder.

Kahve falında ölülerle kucaklaşmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir