AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnından bıçaklanmak

Kahve falında alnından bıçaklanmak

Kahve falında alnından bıçaklanmak sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, rakiplerin üzüleceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alnından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Beklemediğin tersliklerle karşılaşabilirsin.

Kahve falında alnından bıçaklanmak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın almaya gitmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, hak yolunu tutacağına yorulur.

Kahve falında para alıp geri vermek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında alnından kan aktığını görmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında bir erkek tarafından alnından öpüldüğünü görmek yeni başlangıçların yapılacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında kendi alnını görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı almayı görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın yüzük alıp takmak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir