AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnından öpüldüğünü görmek

Kahve falında alnından öpüldüğünü görmek

Kahve falında alnından öpüldüğünü görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, büyük atılımlar yapılacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına yorulur.

Kahve falında alnından öpüldüğünü gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.Bunu yaparsanız endişelenecek bir durum olmadığını daha iyi görebilirsiniz.

Kahve falında alnından öpmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev alıp beğenmemek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinden su alıp içmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lokum almaya gitmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine işarettir.

Kahve falında biri tarafından alnından öpülmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında abdest almayı öğrenmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abdest alıp namaza hazırlanmak işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çeyiz almaya gitmek son model arabaya sahip olacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir