AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından alnından öpülmek

Kahve falında biri tarafından alnından öpülmek

Kahve falında biri tarafından alnından öpülmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kendini her konuda geliştireceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, giden birinin geri döneceğine, donanımlı kılacağına, huzuru yakalayacağına inanılır.

Kahve falında biri tarafından alnından öpülmek gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.Bundan istifade ederek başınızı ağrıtan sorunları çözmek için herekete geçin.

Kahve falında biri tarafından alnından öpülmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalettir.

Kahve falında bir erkek tarafından alnından öpüldüğünü görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında alman askeri görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alnı kanamak hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına delalettir.

Kahve falında araba alırken görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında azraili canımı alırken görmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına delalettir.

Kahve falında almanya gitmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden para alıp vermek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir