AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnından öptüğünü görmek

Kahve falında alnından öptüğünü görmek

Kahve falında alnından öptüğünü görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, aile hayatına adım atılacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, planların tutmayacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alnından öptüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizi veya bazı işlerinizi sürdürüp sürdürmeme kararı alabilirsiniz.

Kahve falında balık almaya gitmek aç kalacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başından bit alıp öldürmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında çanta almayı görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, insanların saygısının kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında abdest almaya niyet etmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, güzel günlerin kapıda olacağına tabir olunur.

Kahve falında al bayrak görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, problemleri teker teker çözeceğine işarettir.

Kahve falında kömür almaya gitmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasından sigara alıp içmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi alnından öpmek imkanlarının artacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir