AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek tarafından alnından öpüldüğünü görmek

Kahve falında bir erkek tarafından alnından öpüldüğünü görmek

Kahve falında bir erkek tarafından alnından öpüldüğünü görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkek tarafından alnından öpüldüğünü gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni daha detaylı şekilde araştırmanız gerekiyor.

Kahve falında bir erkek tarafından alnından öpüldüğünü görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biri tarafından alnından öpülmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilo almış erkek görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeği alnından öpmek bol kazanç elde edileceğine, maddi konuda zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında erkeği alnından öpmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında bi erkek tarafından saldırıya uğramak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebek tarafından öpülmek zinde kalacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı bir erkek tarafından öpülmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir