AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın almaya gitmek

Kahve falında altın almaya gitmek

Kahve falında altın almaya gitmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında altın almaya gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların üstesinden gelmekte veya hata, eksik ya da yanlışları düzeltmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında altın almaya gitmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik almaya gitmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odun almaya gitmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında pasta almaya gitmek haksızlıklara uğranılacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında su almaya gitmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bavulunu alıp gitmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, onun her zaman başında olacağına delalettir.

Kahve falında simit almaya gitmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına işarettir.

Kahve falında elbise almaya gitmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir