AnaSayfa / Genel / Kahve falında lekeli kazak görmek

Kahve falında lekeli kazak görmek

Kahve falında lekeli kazak görmek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında lekeli kazak gördüyseniz:

  • Şimdilik ortada gözle görülür, elle tutulur bir şey olmamasına rağmen sadece sizde ümit uyandıran, geleceğe güvenerek bakmanıza sebep olabilecek bazı gelişmeler olabilir.

Kahve falında lekeli kazak görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında güneş lekeleri görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kan lekesi temizlemek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine işarettir.

Kahve falında ciltte lekeler görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde güneş lekesi görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde leke görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerde leke görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çay lekesi görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir