AnaSayfa / Genel / Kahve falında lekeli ceket görmek

Kahve falında lekeli ceket görmek

Kahve falında lekeli ceket görmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında lekeli ceket gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmanız belli bir problemin zayıflamasını sağlayabilir, olayların peşini bırakmakta fayda var.

Kahve falında lekeli ceket görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cilt lekesi görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine yorulur.

Kahve falında ayakta leke görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lekeli beyaz gömlek görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde kara leke görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, kariyerinin yükseleceğine inanılır.

Kahve falında yüzde dogum lekesi görmek uykusuz geceler yaşayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah leke görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, kesesinin dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde kırmızı leke görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir