AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnında kan görmek

Kahve falında alnında kan görmek

Kahve falında alnında kan görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, işlerin yoluna gideceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, onlardan medet umacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işaret eder.

Kahve falında alnında kan gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip kişiler veya daha iyi bir ev ortamı için zaman harcamalısınız.

Kahve falında alnından kan geldiğini görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abdest alırken kan görmek geçim derdi çekeceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına delalettir.

Kahve falında alnına kan görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alnında kan görmek her gün daha fazla dolacağına, başına türlü işler geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alnına kan sürmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alnından kan aktığını görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yüzük alıp vermek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, çok başarılı olunacağına alamet eder.

Kahve falında kendini abdest alırken görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, zor bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir