AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve misafir getirmek

Kahve falında eve misafir getirmek

Kahve falında eve misafir getirmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında eve misafir getirmek gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşebilir, iletişim ağınızı genişletebilir veya geleceğinizi ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında eve misafir getirmek mutlu bir evliliğe, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında kocasının eve kadın getirdiğini görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında eve karpuz getirmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına inanılır.

Kahve falında eve kedi getirmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında eve halı getirmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalettir.

Kahve falında eve eşya getirmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında eve cenaze getirmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına alamet eder.

Kahve falında eve arkadaş getirmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, sevdiklerini de koruyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir