AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine sarılıp uyumak

Kahve falında birisine sarılıp uyumak

Kahve falında birisine sarılıp uyumak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına alamet eder.

Kahve falında birisine sarılıp uyumak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı iyi planlamalısınız.

Kahve falında sarılmak uyumak huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle sarılarak uyumak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle sarılarak uyumak çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine sarılarak uyumak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle sarılarak uyumak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiline sarılıp uyumak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sarılıp uyumak aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye sarılarak uyumak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir