AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle sarılarak uyumak

Kahve falında biriyle sarılarak uyumak

Kahve falında biriyle sarılarak uyumak yükünün hafifleyeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, isteklerinin erteleneceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, dileklerinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında biriyle sarılarak uyumak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda veya bazı girişimlerinizde sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında sevgiline sarılıp uyumak çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliye sarılarak uyumak kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine sarılıp uyuduğunu görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarılmak uyumak mesleğindeki statüsünün de artacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sarılıp uyumak onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına rivayet eder.

Kahve falında birisine sarılıp uyumak biraz dinleneceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliye sarılıp uyumak verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında birine sarılıp uyuduğunu görmek eşine değerli hediyeler alacağına, çirkin amellere delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir