AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle sarılarak uyumak

Kahve falında sevgiliyle sarılarak uyumak

Kahve falında sevgiliyle sarılarak uyumak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle sarılarak uyumak gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarını veya fiyatlarını belirten kişiler işlerinizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında sevgiliye sarılıp uyumak kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılarak uyumak sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, eşe dosta yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle sarılıp uyuduğunu görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye sarılıp uyumak yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiline sarılarak uyumak gün sayacağına, hak yemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiline sarılıp uyumak onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle sarılarak uyumak maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, sorunlarını çözeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp uyumak içinin ve kafasının da rahat edeceğine, bir sınavdan geçileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir