AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sarılarak uyumak

Kahve falında birine sarılarak uyumak

Kahve falında birine sarılarak uyumak uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine delalettir.

Kahve falında birine sarılarak uyumak gördüyseniz:

  • Bazı kazançlarınız olabilir veya farklı yerlerden para alabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğine sarılarak uyumak işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinle sarılıp uyumak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle sarılarak uyumak art niyetli kişilere uyacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılarak uyumak epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sarılmak uyumak kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında sarılarak uyumak maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğe sarılıp uyumak çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğe sarılıp uyumak aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir