AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine para takmak

Kahve falında birisine para takmak

Kahve falında birisine para takmak heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya delalet etmektedir.

Kahve falında birisine para takmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaşlarınızı ziyaret edebilirsiniz.

Kahve falında para takmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, iyi geçiminin de bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın para takmak gözyaşlarının dineceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında birisine para takmak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında sünnet çocuğuna para takmak falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine alamet eder.

Kahve falında kağıt para takmak kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında düğünde para takmak fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine para takmak kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe para takmak huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, pek az kazanç getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir