AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe para takmak

Kahve falında bebeğe para takmak

Kahve falında bebeğe para takmak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, üzeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe para takmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, çevreniz tarafından bencilliğiniz yüzünden eleştiri alabilirsiniz.

Kahve falında bebeğe para takmak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında para takmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde para takmak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine para takmak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt para takmak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında sünnet çocuğuna para takmak buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geline para takmak kem gözlere gelineceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dansöze para takmak tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir