AnaSayfa / Genel / Kahve falında para takmak

Kahve falında para takmak

Kahve falında para takmak kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, işlerin bozulacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında para takmak gördüyseniz:

  • Güçlü enerjileri doğru kullanmalısınız.

Kahve falında para takmak sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğe para takmak zorlukların bir anda biteceğine, ona kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında düğünde para takmak istediği herşeye ulaşabileceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dansöze para takmak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sünnet çocuğuna para takmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine işarettir.

Kahve falında geline para takmak emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine para takmak sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında birisine para takmak kafasına göre birini bulacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir