AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt para takmak

Kahve falında kağıt para takmak

Kahve falında kağıt para takmak özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında kağıt para takmak gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmamanız veya çabuk sinirlenmeniz durumunda kaybeden taraf olabilirsiniz.

Kahve falında kağıt para takmak şaşkın olacağına, anne baba duasının alınacağına işarettir.

Kahve falında kağıt para almak ve vermek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet eder.

Kahve falında çok kağıt para görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalettir.

Kahve falında demet kağıt para görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, sevgi dolu haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında yıpranmış kağıt para görmek iyi huylar edineceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında kağıt para dağıtmak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cüzdanında kağıt para görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık kağıt para bulmak sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir