AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın para takmak

Kahve falında altın para takmak

Kahve falında altın para takmak konforunu ve rahatını yitireceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında altın para takmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda meydana gelene değişiklikler ya da meydana gelen olaylar nedeniyle değişen planlar karşısında esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında altın para takmak zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geline para takmak malını ve parasını sağlama alacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Kahve falında birisine para takmak arabuluculuk yapılacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine para takmak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında düğünde para takmak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, hastalanacağına yorulur.

Kahve falında sünnet çocuğuna para takmak işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damada para takmak evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında kağıt para takmak yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir