Kahve falında allık sürmek

Kahve falında allık sürmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Kahve falında allık sürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde size zorluk çıkartmak isteyen bir kimse bulunabilir.

Kahve falında yanağına allık sürmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında allık sürmek yaşadığı stresin biteceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne allık sürmek onu alkışlayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı allık sürmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, doğru haber almaya delalet etmektedir.

Kahve falında yüze allık sürmek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının allık sürdüğünü görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında pembe allık görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında allık fırçası görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir