AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının allık sürdüğünü görmek

Kahve falında başkasının allık sürdüğünü görmek

Kahve falında başkasının allık sürdüğünü görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kazancını katbekat arttıracağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının allık sürdüğünü gördüyseniz:

  • Evle ilgili sorunların dikkatle ele alınması gerekebilir.

Kahve falında başkasının allık sürdüğünü görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına alamet eder.

Kahve falında yanağına allık sürmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında allık sürmek musibetlerin yaşanacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında yüzüne allık sürmek moral bozukluğu yaşanacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı allık görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında allık fırçası görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe allık görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüze allık sürmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir