AnaSayfa / Genel / Kahve falında allık fırçası görmek

Kahve falında allık fırçası görmek

Kahve falında allık fırçası görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında allık fırçası gördüyseniz:

  • Her şey yapılabilir şeklindeki olumlu yaklaşımlarınız, kötümser kişilerin cesaretlenmesini sağlayabilir.

Kahve falında allık fırçası görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine delalet eder.

Kahve falında yanağına allık sürmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında allık sürmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüne allık sürmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının allık sürdüğünü görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe allık görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı allık görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, kasasının ağırlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze allık sürmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir