AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanağına allık sürmek

Kahve falında yanağına allık sürmek

Kahve falında yanağına allık sürmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, kazancın artmasına, oldukça uzun bir yolculuğa, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında yanağına allık sürmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bir erkeğin davranışları kalbinizi kırabilir.

Kahve falında yanağına allık sürmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında allık sürmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, belki ölümler görüleceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı allık sürmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, umutlarının biteceğine yorulur.

Kahve falında yüze allık sürmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında yüzüne allık sürmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında allık fırçası görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe allık görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, saadetinin yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı allık görmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir